m1
Vulst1
LoggaMasensPlatkultur1
item2

Köpvillkor:

Välkommen och glädjande att ni tittat på våra produkter och läser det här. Finns några frågetecken var vänlig och ta kontakt.

Hantverket: Med tanke på att det är ett hantverk med specifika material som tillvaratagits på olika byggnader, så ska beaktas att det finns skillnader i materialets utseende oavsett produkt. Varje produkt tas med i beaktning vid tillverkningen att de ska ha ett så likvärdigt utseende som är möjligt. Då det är ett hantverk ska också tas i beaktning att det kan finnas små skillnader i måttangivelser produkterna emellan, men även där ligger ambitionen från mig som seriös hantverkare att vara så noggrann som bara är möjligt.

Leverans och leveranstid: Då det finns icke färdigställda produkter och beställningsvaror så ta gärna kontakt med mig per mail eller tel. för att klargöra vad som gäller. Beroende på omfattning på beställningar samt vilken objektsbakgrund på takplåten har, så kan leveranstiden även där vara osäker. Gäller det färdigställda varor så är leveranstiden normalt inom tio arbetsdagar beroende på att vi försöker att samla ihop flera beställningar.

Skadat gods: Vid leverans av skadat gods så vänd er till oss per omgående. Och innan utlämnande, se gärna över ifall det kan finnas skador på emballaget för att undvika onödigt besvär.

Reklamation eller ångrat köp: Skulle du som köpare vara missnöjd med den köpta varan/varorna på grund av obelåtenhet är vi generösa och ger dig rätten att ångra köpet inom 21 dagar från det datumet du tog emot den färdiga varan/varorna. (14 dagar enligt konsumentverket). Du som köpare har skyldighet att sända varan/varorna tillbaka till Masens Plåtkultur i oskadat skick samt likvärdigt emballage som varan/varorna kom i. Skadat eller försvunnet gods ersätts ej utan där är du som kund ansvarig för varan/varorna. Ersättning vid oskadat försändning i samband med missnöjsamhet och därmed retur motsvarande inkommande frakt, står Masens Plåtkultur för. Där är vi unikt generösa och måna om att ni som kund ska känna förtroende för oss. Återbetalning till dig som kund sker inom 30dagar från den dag vi erhållit varan/varorna.

Betalning: Anges i sek. inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer.

Faktura: Handla nu och betala för varorna när de kommit dig tillhanda. Fakturan skickas tillsammans med varorna och betalningsvillkoret är 10 dagar. Fakturaavgift tillkommer om 50kr.

Förskottsbetalning: Du kan välja att betala i förskott till bankgiro:790-5862 (mottagare: Masens Plåtkultur) Avvakta tills du får en bekräftelse via mail på din beställning, för att sedan inom tre bankdagar betala in beloppet på de färdiga produkterna. -Ange transaktions id, namn och adress på betalningen

Gäller det icke färdigt eller specialbeställningar lämnas en deposition om 15% på totalbeloppet som förverkas och tillfaller Masens Plåtkultur vid ångran eller annan bruten förbindelse ifrån kundens sida.

Kunduppgifter: De personuppgifter du lämnat oss vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan kundens medgivande . -Personuppgiftslagen se: pul

Med dessa ord så får vi verkligen hoppas att ni som kunder känner att ni får något som varar lång tid framöver och att vi hjälps åt till ett hållbart samhälle för oss alla.

Ni kan när som helst kontakta oss per mail: info@masensplatkultur.se eller tel:076-1996516

Mvh. Per-Åke Löf

Företags info:

Masens Plåtkultur

Knutsbergsvägen 22

71391 Nora

Org. nr: 640905-7111

Företaget är godkänt för f-skatt

item3
item3 Kontakta oss: item3
item3 © Masens Plåtkultur 2017 item3
item3